Skip navigation


lehman25

Ani la rand am sperat sa apara un imbecil la tv,care sa spuna “unde esti mama sa ma vezi”.Nu am mers pana acolo incat sa-mi imaginez ca un asemenea imbecil poate sa ajunga ministru!Iata ca m-am inselat!Absolut fabulos!Dobitocul de mai jos se va ocupa in curand de banii europeni,adica de ceva ce nu exista!Cine putea fi mai calificat?

7 Comments

  1. Bre, las-o pe asta cu imbecilii. Baga si tu cu pastele, cu lumina, cu ouale,,cu linistea. De astea de sezon zic

  2. Dar ce, repeta astia alegerile ori tu bagi reluari ?

  3. Excelentă prezentare :
    Doi dintr-o lovitură….

    • Radule, tu esti mai ?

  4. Pana prin 2010 acest Ghinea o injura cam pe toate drumurile pe Macoveasca iar atunci , in perioada cand turbata zbiera cat o tineau bojocii in Parlamentul European despre ” lovitura de stat ” din Romania , asta , Ghinea , a fost unul dintre cei ce au criticat-o si , cate galeti d e laturi a aruncat asupra ei { nu ca n-ar fi meritat-o vagaboanda asta bolsevica } pai , are aia de povestit si la morti ! Oare ce i-a promis nenorocitului ca doar n-o fi gerontofil ? Ce-au frate astia ca , de la o vreme cam toti au inceput sa-i ridice osanale lui Basescu si alora de-l pupau in cur ??? Inclusiv la Motanul Incaltat pe blog , adica un tip suficient de echilibrat…pana si ala al ridica in slavi in recenta-i postare deci….ce se-ntampla ?!

  5. Lehmane, nu mai zici nimic de evenimentele recente, peneleli și alte caraghislâcuri ? Ai amuțit, te-a surprins cruzimea realității ? 🙂

  6. Macar de-ar fi ceva de capul vostru ! Nici macar nu stiti sa scrieti corect romaneste. Lasati, bre, analiza politica, daca va informati de pe a3 si realitatea! Unde o injura Ghinea in 2010 ? In baie la voi? Si de ce e imbecil ?


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: