Skip navigation


lehman25

 Jale mare in bugetarimea de top,de pe intreg mapamondul!A castigat cel din afara gastii!Totul i s-a asternut la picioare hoascai,servicii,presa,miliardari (culmea),intregul aparat de propaganda,toate javrele din Europa si daca se putea chiar si extraterestrii!In final teapa,vine unul care ii poate intreba senin – Tu ai muncit vreodata,ai avut o afacere,cat de mica,o taraba in piata,ceva?In caz ca nu,esti CONCEDIAT!!!Ma uitam aseara la micile noastre javre si ma amuzam de faptul ca niciunul nu avea curaj sa lege doua vorbe,mai mult antena3 (ce rusine in ultima vreme) il asculta pe psihologul sulii ce-l scotea nebun pe Trump,mizand si el imbecilul pe victoria hoascai!Brusc toti au uitat cum administratia democrata l-a trimis pe Cordon (scarba mi-ar fi de numele lui) care ne explica ca referendumul din 2012 a fOst fraudat si e bine sa ne potolim,l-au uitat si pe actualul ambasador Clema,care ne explica savant ca baschetbalista e lumina noastra.Hai sictir javrelor!Ce va fi pentru noi?Greu de spus,sunt convins ca Trump habar nu are de noi,dar putin probabil sa ne fie si mai rau.E momentul sa intelegem ca e nevoie de altceva,de oameni din afara sistemului,de orice altceva decat bugetari de mici copii(A NU SE INTELEGE USR!!!)!E unica noastra sansa,altfel ne mananca ghorghiu si noul pitic din Ardeal,LASIAN!

trump

6 Comments

 1. De ceva vreme (multă !) nu mai rezonez cu ce postezi, dar azi ai o mare bilă albă pentru curajul cu care spui aici mari adevăruri. Cred că ești printre puținii de pe net și din afara lui care gândește așa, în general s-au aliniat TOȚI, cu Fakebook în frunte, la a denigra, inițial, și apoi a se îngrijora azi de mila americanilor ”de bine” care bocesc azi pe străzi din motiv de mare labă peste bot ce și-au luat. E minunat… și după Brexit-ul care i-a făcut demni pe englezi, azi USA-exitul vine să arate că nu merge chiar peste tot în lume cu abureala și cu frauda.

  Iar românii ?…. ce de oibicei, mor de grija altora, uitând că ăia, toți, își revin mereu după schimbări majore și își văd de viețile lor infinit mai bune și cu perspectivă, spre deosebire de noi ăștia de aici care tot din lac în puț o dăm. Se vor lamenta iar un timp, apoi americanii își vor vedea de ale lor, bune și rele, iar românii tot de ale lor, numai rele și de râs/plâns. Suntem jalnici, România e un dezastru absolut fără nicio minimă șansă de revenire în următorii minim 20 de ani, dar oricum nici nu pare să vrea prea mulți o evoluție reală. Mass-media e o rușine, populația e tot mai tembelă, tinerii frumoși și liberi sunt în mare parte semi-analfabeți, batrânii sunt acriți și răi, adulții nu învață nimic din greșeli și uită incredibil de repede fapte extrem de grave, cam asta e România, un fel de tărâm al deșertăciunii și neputinței.

  Un singur lucru nu înțeleg, de ce ai exclus USR din cloaca generală, pentru că și ăia sunt de râs, o tânără haită de mici securiști travestiți. Dar oricum nu contează, important e că măcar în SUA s-a mai destins atmosfera, de ridicat nouă vizele oricum nu avea nimeni de gând să ni le ridice. Și măcar la ei propaganda de doi lei nu a avut succes ! Bravo, SUA !

  • A nu rezona cu mine este absolut O.K. si chiar ma bucur,cu cat gandim mai diferit e super,important este sa gandim si sa o facem cat mai des.Nu am exclus javrele de la USR,din contra am scris ca avem nevoie de oameni din afara acestui sistem putred si am specificat clar, A NU SE INTELEGE USR.
   In rest sa auzim de bine.

   • M-am gândit eu că poate zici la mișto de USR, dar am zis să mă asigur :). ONG-iștii români sunt o mare țeapă, dar e vremea lor se pare, își pune societatea mari speranțe în ei, mai nou …
    De bine nu mai auzim, nu la noi adică. Dar dacă alții evoluează și gândesc (măcar uneori) cu creierul propriu, nu prin manipulare Fb sau de alt fel, tot e bine, ne bucurăm de evoluția lor și contemplăm eșecul românesc fără sfârșit, până la urmă ține de populație în mare măsură.

 2. P.S. Antena 3 e o dezamăgire tot mai mare, mai sunt vreo doi-trei pe acolo care au îndrăznit să-l susțină pe Trump, dar se pierd în marea de femei cotcodăcitoare care și-au schimbat discursul față de ce era acum un an-doi. Coordonate de femeia-dop Oana Stancu, măritată cu Zamfir liberalul și care amândoi visează la postul de guvernator BNR pe care domnul amintit îl vrea cu ardoare… și de aici tot felul de aberații. Păcat…. că în rest oricum nu mai era nimic de văzut la știrile românești, iar acum nici măcar pe ăștia nu-i mai poți urmări. Cum spuneam, zero generalizat.

 3. Departe de mine gândul de a-l lăuda pe ”maestrul” Cristoiu, dar azi a nimerit-o. Cu excepția referirii la scursura băsescu, pe care nu se poate să nu-l pupe măcar în treacăt, în rest articolul e curajos și foarte la obiect, uite aici :

  http://www.evz.ro/de-ce-l-injura-divizia-presa-pe-donald-trump-presedintele-ales-a.html

 4. Tare mic la cap esti Lehman. Si ingust tare.


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: