Skip navigation


lehman25

Tu, eu, noi toti, cam aici ne aflam, la capat de drum ! Putem teoretic sa mai induram prostia, imbecilitatea, servilismul, prezenta borfetelor, mizeria, lipsa banilor,lipsa mancarii,lipsa medicamentelor si intreaga umilinta generata de maimute ! Dar pana cand ? Azi maine, lumea scapa de alt imbecil din Libia si se pregateste licheaua din Siria ! Noi ce facem ? Il lasam pe Pinalti si restul slugilor sa ne calce pe grumaz ? Cred ca e timpul ca fiecare sa ne gandim daca mai merita sa mai ramanem obscuri si umili, sau sa ne miscam cumva, oricum ! Linistiti fiind in continuare, ii ajutam pe ei sa prospere ! Priveste poza si reflecta, iti place sau nu, aici ne aflam, la capat de drum !

22 Comments

  1. crezi ca am ajuns deja?
    bis zum bitteren ende?
    😦
    …dar se poate sa ai dreptate.

    • Daca as crede doar eu, ar fi OK, in fond m-am inselat de atatea ori in viata, incat inca odata numai conteaza, dar vad si ascult reactii si pareri, care imi confirma mlastina in care baltim !

      • in mlastina suntem,problema este ca ne adaptam.
        vezi cazul acelor batrane care se adaptau pungii verzi.
        vb lor este:putin,dar macar e ceva.
        nivelul este jos.jos.jos.si cei care sunt decisivi,prin numar,ne trag si pe noi jos.
        so,
        ne adaptam.mlastinii.
        cat despre end…e pe vine,dar nu va fii acel sfarsit care-l asteptam.

  2. Inteleg ca esti dezamagit. Eu nu simt asta. pentru ca nu ma asteptam la ceva bun. Eu spun din 2009 ca nu e a buna treaba. Dar… ce poti face ?

  3. Sunt dezamagit si indignat. Am vazut aseara emisiunea lui Gadea si reactiile lui Crin, m-au dezamagit profund, degeaba imi place mie acest personaj, pentru noi toti, e prea putin, cu un golan ca basescu nu poti sa o ti langa, noi nu suntem la fel, noi nu furam, noi nu bla bla bla ! Singur nu pot face nimic, sunt constient, impreuna e altceva ! Acum depinde cati suntem impreuna si cati vrem sa facem ceva, daca nu si nu se poate, scriem aici cat om mai putea!

    • sfaritul nu-i aici …. conform legilor lui Murphy …. dictachiorul mai are multi asi in maneca!!!

  4. O sa va mitre cat de putin a trebuit pentru declansarea exploziei !

  5. singura putere este votul.de ce sa-l dam pe minciuni?pe nimic?
    DE CE???

    • \Cu votul nu pre merge(sa vazut in Neamt)nici cu iesirea in strada nu-o sa mearga,numai ceva din afara poate salva Romania,care momentan nu se intrezareste,dar sa speram ca timpul sa rezplve aceasta nenorocire,in 89 nimeni nu spera ca va cadea cizmarul si a cazut,a fost facut strecuratoare,sper,tot asa va sfarsi si animalia asta cu chip de om,numai cand apare la TV eu cel putin ma ingrozesc,ma intreb,ore chiar asa de multi concetateni avem care se aseamana cu el,ce blestem o fi cazut pe capul acestui popor ca-sa suporte un asemenea imbecil in fruntea lui?

      • Cristofor
        intreadevar .”de afara” trebuie sa vina…
        cat despre daca se intrezareste sau nu…
        hm.
        depinde la ce ne uitam.daca privim “oficialii”,normal ca i-i vedem “calare ” pe situatie.
        dar…exista si un val destul de “inalt” care vine din “larg”.
        unii spun ca va curata.eu cred ca daca nu vor fii suficient de atenti(oficialii)o pot incurca rau.
        dar cu toate ca-i banuiesc de multe…de “ne-atentie” nu pot nici cum.

  6. Orice secundă în plus petrecută de băsescu de Cotroceni e o speranță în minus că vom avea un viitor …

  7. Ce spun acum e un truism, deja: electoratul trebe curtat cum se curtează şi o femeie: cu perseverenţă, persuasiune, cheltuire de energie, mici daruri – chiar. A te vedea cîştigător cu 3-0 înainte de meci doar pentru că eşti frumos, înalt şi deştept – în faţa unui contracandidat mai urît (şpanchi, eventual 🙂 ), mai pirpiriu şi mai modest ca inteligenţă – se dovedeşte a fi o tactică proastă. Cîţi frumoşi din ăştia nu fac labe “fără număr” iar urîţii (perseverenţi şi darnici cu cheltuirea energiei ) dau la buci mustăcind mucaliţi 😉

    • :)))) foarte …plastica descrierea …fenomenului…. dar corecta !
      S-a dovedit o data in plus ca romanii practica prostitutie de centura … si sunt dezamagita …. n-au invatat nimic de la nutzi ….:D

      • He he, sunt cam slobod la … tastatură . Cîteodată uit că citesc şi persoane de sex feminin pe-aici 😦

  8. O sa ajungem partizani in munti ! Ca intre 1944- 1976 !!!

    • mai bine haiduci?
      :))

      • Doar asa se poate lupta impotriva unei dictaturi porcesti !!!

  9. L-am auzit pe ăla de ţine blocat postul de premier că ar fi grave probleme economice în Germania şi Franţa şi de asta nu poate ieşi o dată – la pensie – bărbatu’ unei mamai. O fi chiar aşa şi n-am auzit io – ori şi-a bătut joc piticania de bătrîneţile femeii ?!

  10. Sa ne dam foc noi… sau sa le dam foc lor?? Aici este capatul de drum. Daca dorim ceva schimbare in aceasta tara condusa de maimute…..Sau noi sau…tot Ei dupa 2012, aceasta-i intrebarea. Degeaba asteptam alegerile caci vom primi aceeasi umilinta, poate si mai rau. Basarica si gasca au planuri mari pentru noi Fraerii.
    Nu inteleg de ce suntem atat de umili, noi toti si de idioti sa speram ca vom scapa de borfete si bascarici….asa doar cu un simplu vot. Americanii au fost in stare sa-si mazileasca 2-3 presedinti dar, noi nu suntem si nu am fost in stare, sa scapam de nici unul. La masuri de forta trebuie folosita tot forta drept raspuns. Cu cine vom inlatura acest regim criminal?? cu “domnisoarele” din opozitie???Niciodata nu se va intampla asta, deci nici in 2012……


2 Trackbacks/Pingbacks

  1. […] La capat de drum ! – Basarica […]

  2. […] Posted by popateapa pe 23 august 2011 Cred ca ar trebui sa ne dam foc, sau altceva asemanator. Mamaliga s-a facut terci si se scurge din tara lehman25 Tu, eu, noi toti, cam aici ne aflam, la capat de drum ! Putem teoretic sa mai induram prostia, imbecilitatea, servilismul, prezenta borfetelor, mizeria, lipsa banilor,lipsa mancarii,lipsa medicamentelor si intreaga umilinta generata de maimute ! Dar pana cand ? Azi maine, lumea scapa de alt imbecil din Libia si se pregateste licheaua din Siria ! Noi ce facem ? Il lasam pe Pinalti si restul slugilor sa ne calce pe grumaz ? Cred ca e timpu … Read More […]

Iti "base" mintea? Baga!