Skip navigation


Ca poporul roman este ipocrit cred ca nu merita sa mai dezbatem. Una din manifestarile acestei ipocrizii este interesantaa.

Ne plangem de prin anii 90 ca tiganii ne fac de ras afara. Ca ei sunt peste tot si cei de afara ne percep ca pe ei. Spunea cineva in istorie ca tiganii sunt oglinda societatii. Si altii au tigani care bantuie de colo colo. Dar nu fac ce fac tiganii romani. Pentru ca provind dintr0o societate care nu le-a permis sa faca ce fac tiganii in romania. Minoritatea asta a corupt o majoritatate. In loc sa se romanizeze ei ne-am tiganit noi. Dansam pe muzica lor, le imitam vocabularul, ne plangem ca ei. Una peste alta cum poti spune ca o minoritate poate afecta o majoritate ?

Pe de alta parte minoritatea asta cand voteaza devine majoritate. Iar majoritatea la vot da rezultatul alegerilor. Si atunci inseamna ca majoritatea este data de minoritate.Iar daca presedintele e prieten la catarama cu ei, danseaza cu ei, mananca cu ei inseamna ca sunt apreciati. Macar in campanie.

Si atunci, daca in campanie ii folosesti si le sadesti in intelectul lor precar ca ei decid presedintele….. cum naiba crezi ca se vor manifesta ? Pai exact asa cum se manifesta.

Daca bulibasa lor ajunge presedinte cum sa nu le treaca prin cap tiganilor ca sunt buricul pamantului ? Ei saracii nu au mare vina. Sunt ca niste animale. Te poti supara pe un caine ca te musca ?

Acest articol nu are legatura cu expulzarile din Franta pe care eu personal nu le consider normale. Nu dezvolt aici de ce.

In imagine niste tigani din romania

7 Comments

  1. ciinele poate fi dresat.cei turbati pot fi exterminati.de la un punct si restul de tigani pot fi trimisi in europa.daca scapa de aruncatoarele de flacari.

  2. Basescu e primul care se identifica cu ei!!! Nici Iliescu care a preferat sa nu se bage in nimic,nici Constantinescu care totusi e mai mobilat la cap decit Basescu,nu s-a coborit in satra! Im schimb nenea asta cu ochii bidirectionali tot anul trecut a stat bot in bot cu turmele asociale si infractorii!!! Avea de ,,cistigat”alegerile!

    • Da, si era la mustata. Asa ca avea nevoie de orice vot. Acum tiganii poate ca nu il mai plac. Dar din pacate tiganii sunt extrem de oportunisti. Daca le mai da ceva iar e bun basescu. Tiganii nu vad pe termne lung. Pe ei ii intereseaza doar ce este azi. Masa de manevra perfecta

  3. Corect , dar azi nu e nimic si nici maine si nici poimaine , iar raspoimaine e la fel . Cand iei o teapa , ea in general e pe termen lung , asta ca sa o simti cat mai bine si te poti bucura indelung .Asa e viata !

    • Nu stiu cat de lung e termenul asta pentru tigani. In 2012 iar au nevoie de ei. Pana atunic isi vad de ale lor prin Europa

  4. Ei nu se pot integra in nimic,nu pot! Am facut armata cu multi tiganii,si spuneau ca e chinul vietii lor sa traiasca dupa regulament,disciplina,si program! Numai arest faceau !

    • Nu ii apar. Am facut si eu armata si inteleg foarte bine despre ce vorbesti. Tiganiii de la noi insa au acelasi cod genetic cu tiganii din lume. Cei de aici insa sunt extrem de rebeli. Pentru ca statul le permite. Statul trebuie sa aibe mijloace de constrangere pentru a respecta legea. Statul nostru le are, dar nu le aplica si tiganilor. Ia incearca sa vinzi tigari fara timbru in fata la Obor, acolo unde e plin de tigani care fac asa ceva. Pariu ca pe tine te salta in 5 minute ? Si atunci cine e de vina ? Ei ca fac ce sunt lasati sa faca ? Sau statul ca ii incurajeaza ? Naiba stie pe la cine ajung banii lor


3 Trackbacks/Pingbacks

  1. […] Minoritati si majoritati Thu Sep 09, 2010 11:02 am Ca poporul roman este ipocrit cred ca nu merita sa mai dezbatem. Una din manifestarile acestei ipocrizii este interesantaa. Ne plangem de prin anii 90 ca tiganii ne fac de ras afara. Ca ei sunt peste tot si cei de afara ne percep ca pe ei. Spunea cineva in istorie ca tiganii sunt oglinda societatii. […] […]

  2. […] Natiunii,  Augustin,  BIBLIOTECARUL, Gebelezis, Basarica,  Aliosa, Ana Usca, Anca Florea, Flavius,  Caius, Vania, Ioan Sorin, KinR, Link-Ping, Marcus,  […]

  3. […] Natiunii,  Augustin,  BIBLIOTECARUL, Gebelezis, Basarica,  Aliosa, Ana Usca, Anca Florea, Flavius,  Caius, Vania, Ioan Sorin, KinR, Link-Ping, Marcus,  […]

Iti "base" mintea? Baga!