Skip navigation


Va amintiti de Cristiana Anghel, cea care a facut greva foamei o vreme indelungata ?

Dupa ce inutilul protest a fost dus la bun si inutil sfarsit….. a ramas pe media. Mai zicea una, mai zicea alta. Nu vorbea rau. Si mai parea si destul de ok.

Azi insa participa la un talk show care are ca subiect furtul unor focoase sau ce naiba sunt alea dintr-un tren. Ei bine, stie si cu astea.

Adica de unde si pana unde ? Sau sunt oameni care se simt bine sa isi dea cu parerea la televizor de dragul comunicarii cu semenii ? Incepe sa ma bata gandul in mintea maea paranoica ca e indragostita de publicitate gratuita si fara un scop clar. Asa de dragul de a te afla pe sticla. Constat ca s-a mai nascut un analist A3. Sau membru la sezatoare. Join the club.

Pacat.

29 Comments

  1. He he, sechele de la grevă. Başca efectul localităţii de baştină 🙂

  2. A avut toată aprecierea mea pentru gestul făcut. Nu și pentru ce a urmat …

    • Asa simt si eu. Si imi pun intrebari daca nu cumva gestul facut a avut ca miza ceea ce a urmat.

    • Si ca o gluma… poate ca e sora lui Niels, cine stie 🙂

    • Poate sa fie o explicatie. O minte slaba supusa celebritatii mioritice. Naspa

  3. sindromul munchausen.putin atipic.
    :))

  4. ROMANIA nu are nevoie de mituri, are nevoie de oameni … vii , cu atitudine.
    Iar doamna Anghel este unul dintre putinii romani care au protestat ! Ma inclin in fata ei !

    • M-am inclinat si eu cand a fost vremea si cazul. Acum insa…. sunt usor dezamagit.

  5. Nimeni nu-i perfect !!! Daca e sa o iau “invers”, doamna Anghel , este una din prezentele publice care m-a dezamagit cel mai putin !!!

  6. Da , dar mai experta ca Oajdea nu-i. Ala are replica la orice , din orice domeniu , le stie pe toate cum le stie si taticu’ lui , Base cel Marinar .

  7. Simpatic si probabil urmatorul client pentru ANI pt ca nu respecta decizia de la centru de-a nu mai intra pe sticla la mogul…

  8. Reactoare, tată, Oajdea e calul trăian 😉

  9. CRISTIANA ANGHEL

    Am ajuns intamplatator pe acest blog. Si, pentru ca nu mi-a luat Dumnezeu mintile si nu am nici “pitici pe creier” incerc sa inteleg ce v-a dezamagit. Faptul ca nu m-am ingropat in Caracal, fara sa mai spun nimic referitor la ce se intampla in aceasta tara?
    Dar am declarat foarte clar atunci cand am iesit din spital ca voi protesta in continuare, dar sub o alta forma.
    Nu-mi reprosati faptul ca am discutat pe o anumita tema, sau pe un anume subiect.
    Spuneti-mi cand, daca si cum am batut campii…..
    Aduceti argumente atunci cand criticati…
    Si in problema focoaselor. Am spus doar ca trenul trebuia securizat. Si nu am facut decat sa repet ceea ce mi-a spus, in prealabil, un specialist in domeniu. Am gresit cu ceva?
    Ii preferati pe portocalii?
    Nicio problema…..se pare ca ii veti avea mult si bine. Poate si pentru faptul ca aruncati cu piatra in cei care au curajul sa spuna ca asa nu se mai poate…
    PS
    O ora de emisie pe mine ma “costa” aproximativ 11-12 ore din viata. Drum cu trenul inainte, drum cu trenul inapoi, gari, curent, frig, excesiv frig sau cald…. Adeseori ajung acasa in jurul orelor 2,30 a.m. Si dimineata ma duc la scoala..si nu sunt platita.
    Mi se deconteaza strict biletul de tren.
    Nu o fac de dragul de a aparea pe sticla.
    O consider o datorie ce trebuie onorata…

    • Fiecare cu punctul sau de vedere, nu vad o problema in asta. Eu am spus care e perceptia mea. Si aceasta perceptie nu s-a modificat cu nimic. Poti lasa specialistii sa vorbeasca, nu cred ca e de datoria cuiva sa apara sa ne spuna ce a aflat de la ei.

  10. CRISTIANA ANGHEL

    Sa inteleg ca te deranjeaza faptul ca spun, nu ce spun!
    Ar trebui sa deranjeze ce spun (daca spun prostii), nu ca spun…
    Si, daca eu tac, esti mai fericit, mai linistit mai bogat?

    • Acum ce se sa zic, fiecare cu capacitatea sa de intelegere. Ce mi se pare amuzant este ca pui problema ca tu taci sau vorbesti in functie de gradul meu de fericire ori de bogatie. Nu trebuie sa iti pui atatea probleme, fa cum simti.

  11. Sa-ti spun ce simt? Simt ca ma sufoc in aceasta tara in care fiecare are grija doar de el.
    Simt ca innebunesc cand populatia acestei tari nu reactioneaza la ceea ce i se intampla.
    Daca apar la emisiuni nu este pentru faptul ca ma cred frumoasa si desteapta. Imi cunosc prea bine limitele, calitatile si defectele.
    Dar consider ca si eu, si tu, si fiica mea, si altii, avem dreptul la o tara normala. Incerc sa-i constientizez si pe ceilalti ca nu este imposibil sa spui NU abuzurilor autoritatilor.
    Imi pare rau ca nu ai inteles. Te-am rugat sa-mi spui daca am gresit in ceea ce am spus…
    Ca am spus, consider ca este o datorie ce trebuie onorata.
    Nu o fac din interese meschine.
    Nu am fost niciodata, nu sunt si nu voi fi membra de partid.
    De altfel, au fost emisiuni in care am criticat atitudinea opozitiei… Mai mult, probabil ca stii deja: am fost acuzata ca sunt o “veterana”. Si pe timpul PNL-ului am protesta printr-o greva a foamei de 38 de zile. Doar ca atunci vizam mafia caselor nationalizate si Fondul Proprietatea si nimeni nu a avtinteresul sa imi faca publicitate…
    Nu ma intereseaza niciun post in minister. Nici in Parlament. Pentru ca, in actualele conditii, “te amesteci cu taratele, te mananca porcii”.
    Incearca sa intelegi ca, desi rari sau “pe cale de disparitie”, mai sunt si oameni “verticali”.
    Imi doresc o viata normala, intr-o tara normala. Atat.
    PS
    Stiai ca si un amarat de invatator poate avea studii universitare?

    • Si ti se pare o tara normala aceea in care un om face greva foamei pentru respectarea unei legi dupa care apare la TV sa isi dea cu parerea despre cum trebuie transportate focoasele ? Care sa fie legatura ?
      Cazi in puerilismul A3 care nu cred ca mai are mult pana ajunge la vorba javrei ordinare : afara ploua… pai de la basescu. Iar asta ii foloseste javrei de minune.
      PS Daca vrei sa traiesti intr-o tara normala incearca varianta emigrarii, aici nu cred sa fie sanse,. Asa suntem de mii de ani, nu vad de ce ne-am schimba in plina criza. Ups, nu am voie sa zic criza, cica nu e.

  12. Hai sa incheiem acest capitol. Eu n-am vorbit despre focoase, ci despre transportul lor. Mai bine spus despre securizarea transportului. Oricine are cateva notiuni de drept poate sa citeasca legislatia in domeniu si sa comenteze, din acest punct de vedere. Vizioneaza inca o data emisiunea si vei constata ca am dreptate. Este cu totul altceva.
    Sincer, imi pare rau ca te-am dezamagit, oricine ai fi tu acela.
    Dar, totodata, trebuie sa accepti si faptul ca nu poti multumi pe toata lumea, oricand.
    Sunt om. Si pot gresi.
    La fel cum poti gresi si tu in ceea ce ma priveste….
    De emigrat….
    Nu cred ca este solutia care trebuie adoptata nici de mine, nici de celilalti.
    Avem o tara. Este tara noastra poate mai mult decat este tara lor…
    De ce sa nu-i trimitem pe ei in exil?!

    • Pentru ca ei au motivatie foarte puternica de a ramane. Aici gasesc tone de prosti si in plus castiga foarte bine. In tara asta de o aveti voi sunt minoritar. Din 90 in incoace. Nu e tara mea, sunt doar prizonier aici. Atata tot

  13. Exista o butada: “eu si cu Dumnezeu formam majoritatea”.
    Cat timp credem in existenta LUI, nu putem fi minoritari decat aparent sau vremelnic. Nu stiu ce varsta ai, dar sunt convinsa ca vei avea prilejul (sper eu curand) sa te convingi de acest mare adevar.

    • O dam in religie :)))))) Vremelnicul asta e problema pentru mine. Pentru ca acest timp din viata mea trece. Care e vremelnica si ea. Vorbele astea sunt ca sa dea speranta. Pentru ca omul in general trebuie sa traiasca cu speranta. De multe ori sperantele sunt absurde, dar pe om nu il deranjeaza asta. Oricum ii place sa fie mintit. Si cand nu mai crede minicunile altora reuseste performanta sa se minta singur. Vremelnic ? Sunt deja 7 ani. Si mau urmeaza.

  14. “Poti sa pierzi torul sub soare:
    mama, tata, frati, bunic;
    daca n-ai pierdut speranta
    Inca n-ai pierdut nimic.”
    Glumeam.
    De ce crezi ca am stat in greva foamei 70 de zile? Pentru ca sunt constienta de faptul ca nimeni nu-mi da inapoi anii acestia in care ne irosim si ne imbolnavim…
    Numai ca poporul este probabil multumit, sau mai are resurse de speranta. Altfel, o greva generala ii spulbera pe nemernici…


Iti "base" mintea? Baga!