Skip navigation


20120720-204625.jpg

14 Comments

  1. Bravos Ciuvica!!!!

  2. vasSulica cu gropițe-n buci zîce că albul e culoare europeană ! măi ,mai dar restul culorilor nu se poartă-n europa? ete fleoșc ăștia or fi în doliu ,i-a murit democrația cea cheală și belită chioralâului ?vino la noi să te tăMuim puțin (așa se face după mort).
    ce ziceți …vă băgați ….trebuie consolată femeia?

    • da.
      🙂
      eu primul!
      🙂
      🙂
      🙂
      ps
      dar observi,dragule,ca nu mai are “vocea” aia prepotenta si dispretuitoare de inainte?
      🙂
      🙂
      🙂

      • ..de e în doliu ,văduvită de putere!
        cum am zis trebuie conSulată …la gropițe!

        • pai de ce nu a luat-o seful ei CACATUL ,cu el la primaria c luj?
          maniPULA si ea ceva lubenita,rosii,etc…
          facea un 5 euro pe luna. si pace..
          deh,o papa la smok ca pe iapa zambilica…
          🙂
          🙂
          🙂
          s-o scarpinam!

            • misterS
            • Posted July 20, 2012 at 22:09
            • Permalink

            chiar așa la pregătirea ei ?Economistă la Căcat…uau !

        • 🙂
          🙂
          🙂
          🙂
          o si conSULAM la gropite.
          😉

  3. in seara asta “subiectiv” a fost de nota 10.
    garantul a fost ciuvica dar si vass.
    dar care e fita ei cu : nu vass,paul?
    ce,nu mai e vass?

    • dacă piere tartorul după 29 ,albinoșii ăștia or să facă coadă la starea civilă și la buletine!
      să-și schimbe numele !!!

  4. boicotul basist de care vorbeam ieri azi a prins contur OFICIAL si mai mult decit atit s-a adaugat un element surpriza… basistii au inceput sa zica ca cei care merg la vot sint doar cei care voteaza impotriva lui basescu… in traducere libera este vorba de o amenintare voalata prin care se spune ca votul nu mai este secret iar ei o sa stie exact cine voteaza impotriva lor

    este inceputul unei dictaturi securiste complete de tipul celei ceausiste

    usl-ul doarme…

  5. REMOVE BĂSE ALWAYS PE 29 !!!!
    apropo de virus, dacă aude flutur îl rezolvă cât ai zice aviară,cu un sac de fluturină din țara sfântă !

  6. Distrugerea Romaniei cu premeditare
    Autor: Marian Nicolae

    Cel de-al treilea razboi mondial va începe în ROMÂNIA.
    Cum sa porti un război fără sa-l incepi
    STRATEGIA SCOICII GOALE
    DECONSPIRARE TOTALA A INFORMAŢIILOR
    Dupa cel de-al doilea razboi mondial ( WW2), urmare a unei victorii dulce amara, americanii s-au gândit la posibilitatea de a purta un război fără a avea o singura victimă. Politicienii s-au gândit, planificatorii au planificat în birourile lor frumos construite în interiorul clădirii Pentagonului şi ghici ce? Ei au gasit o modalitate cu privire la posibilitatea de a face acest razboi!
    Ei bine, înainte de a merge mai adânc în interiorul aceastei idei, să vedem de ce cineva poarta război împotriva vecinului sau:
    În primul rând, atunci când aveţi nevoie de noi resurse, ce faceti? Va duceti la război, în cazul în care este mai ieftin în acest fel. În al doilea rând, atunci când societatea voastra are nevoie de spaţiu vital în care să crească şi să dezvolte, ce faceti? Va duceti la război, indiferent de costuri, deoarece membrii societăţii voastre au nevoie de noi resurse, noi teritorii şi noi posibilităţi. Ce se întâmplă dacă ai găsi o cale în care costurile vor fi minime şi numai în bani, fără o singură viaţă pierdută, ei bine cel puţin de partea baietilor buni … În ceea ce priveşte banii … ei bine, ce bani? Despre dolari vorbim, avem dolari, dacă noi nu-i avem, nici o problema, … Imprimam.
    Inflaţia??? N-am auzit despre ea. Nu ne pasă, avem masina de tiparit şi din moment ce oricine altcineva de pe aceasta planeta albastra este destul de prost să vrea dolarii nostri, nu ne pasa. Prin urmare, dolarii reprezintă doar o altă marfă, foarte asemanatoare cu … sa zicem orezul. De ce orezul? Deoarece este un produs bine căutat în Asia. La fel de bine căutat cum este orezul, este dolarul, de aici comparatia. Dolarul, Marele si Mult Prea Puternicul Dolar…. Biletul Verde, Combustibilul unchiului Sam, care ne costă pe noi să-l fabricam doar bumbac şi haine vechi, pe care le topim în interiorul bancnotei verzi. … oh şi cerneală … am uitat despre cerneala specială, mă iertati, va rog.
    Să aruncăm o privire mai atentă:
    Israel, tara, a fost fondată după WW2, deoarece poporul evreu avea nevoie de o ţară pentru a trăi. Problema? În cazul în care doresti instalarea poporului evreu in Orientul Mijlociu, din moment ce a părăsit teritoriul sau cu mult timp în urmă, teritoriul acesta a fost ocupat intre tmp de catre palestinieni, indiferent daca acest teritoriu a aparţinut poporului evreu. Ce faci cu palestinienii? Poate ca a-i fi inclinat sa-i dai afara. pentru că acest teritoriu este Ţara Sfântă, care mai întâi a aparţinut poporului evreu. Este acest lucru adevărat? Da, este.
    Câteva decenii mai tarziu, după Războiul de Yom Kipur şi o mulţime de atacuri teroriste, veţi înţelege că, deşi ţara lui Israel este acum în mâinile evreilor, nimic nu este garantat pentru viitor. Ai nevoie de un al doilea plan, un plan de rezerva care sa functioneze in caz de nevoie! Tensiunea în Orientul Mijlociu nu va cobora niciodata, pentru că in jurul Israelului avem doar ţările arabe, care sunt toate impotriva poporului evreu, deoarece i-au dat pe palestinieni afara din ţară sau i-au folosit ca sclavi. Clar ca si cristalul. nici un argument impotriva cu privire la aceast lucru.
    După Holocaust, poporul evreu a spus: Niciodata din nou! El a uitat să menţioneze: Niciodata din nou nu se va mai întâmpla acest lucru cu poporul evreu … daca se intampla cu un alt popor … Ghici ce? Nu ne interesează, sau sa punem problema într-o alta lumină, ei bine, noua ne pasă, dacă putem face profit din acest lucru… Cinic, nu-i asa? Da, dar sângeros de adevărat!!
    Acum, haideţi să ne întoarcem la afaceri:
    Ce faci mai departe? Poti identifica vulnerabilităţile pe glob pur şi simplu, implicit statele slabe, care pot şi vor fi cucerite în cazul în care persoanele care trăiesc în interiorul graniţelor din aceste ţari nu-şi dau seama ce se întâmplă cu ele … Apoi, ai nevoie de un laborator pentru a testa teoria ta şi a găsi modalităţi de a o pune în aplicare …
    Ce tari pe această planetă sunt vulnerabile suficient pentru a fi slabite şi luate după aceea cu ajutorul strategiei cochilia goală, în care poţi slăbi atât de greu duşmanul incat nu te va costa nici un efort dupa aceea pentru a-i ocupa teritoriul,???
    Care sunt statele care sunt destul de departe unul de celălalt, astfel încât statul luat in vizor nu înţelege ceea ce pregătesti pentru el? Intelegand prin aceasta statul laborator si statul ţintă pe care doresti să-l cuceresti prin toate mijloacele, datorita poziţiei geografice strategice şi a bogăţiei si frumusetii sale naturale?
    Am sa zic la intamplare…ei bine…poate nu chiar la intamplare… după toate:
    Argentina = stat laborator, în care noi, americanii, multumită FMI, vom testa teoria.
    România = stat tinta, pe care noi, americanii il dorim atât de mult pentru pozitia sa din Europa, aproape de Rusia. Aici, după ce vom elimina populaţia cât de mult putem, vom aduce poporul evreu.
    O altă problemă:
    Cum elimini o întreagă naţiune fără a trage un singur foc de arma?
    Problemă legată de cea de mai sus:
    Cum sa faci acest lucru la vedere şi nici un alt stat sau alianţă sa nu argumenteze impotriva acestui lucru? Ei bine, aceasta este o problemă, dar după cum ştim deja, orice problemă are o soluţie … şi noi o avem pe aceasta! Vom arunca o privire în interiorul istoriei americane şi vom vedea dacă putem folosi ceva: Am avut Marea Depresiune, pe care noi americanii am început-o în 1929 până la 1933. Adevarat? Da, avem această experienţă. O putem folosi, în scopul de a rezolva cele două probleme de mai sus? Da, putem. Cum?
    Vedeti aici cum:
    Incepand cu 1929 am inteles ca moneda poate fi folosita la fel de eficient şi de criminal ca o bombă. Promovaţi ceea ce spuneti şi faceti acest lucru: datorii. Este bine sa ai datorii. Noi, americanii, datorăm o mulţime de bani poporului chinez, europenilor şi câtorva altor ţări care nu sunt relevante … Asul noastru din maneca? Ne tipărim banii proprii, ceilelalti doar folosesc banii nostri … ei nu imprimă bani … doar … acumuleaza datorii.
    În primul rând trebuie să distrugi încrederea între membrii unei societăţi, în scopul de a înceta plăţile pentru serviciile şi produsele de bază. Cum? Prin distrugerea din interior a acestui stat, înţelegerea modului în care funcţionează corupţia şi folosind-o ca pe o a doua arma impotriva poporului vizat. Până în prezent, sper ca am explicat în limba romana raţionamentul meu …
    Acum, haideţi să punem în aplicare această idee sălbatica:
    Din 1998 până în 2002, am organizat, în Argentina, prin FMI, criza din Argentina. Oh .. Am vrut să spun că noi americanii am ajutat argentinienii sa iasa din criza lor …………………
    Argentina a fost un elev bun, care a respectat la litera tot ce i-a fost prezentat de către FMI prin domnul Jeffrey Franks, într-o manieră atat de buna incat acum, în 2012, Argentina este o cochilie goală … Toate activele argentiniene de stat au fost vândute companiilor americane … ei, argentinienii, nu mai deţin nimic acum. PIB-ul acestora a scăzut şi el, argentinienii sunt extrem de indatorati.
    Bravo Unchiule Sam. Nu numai că ai distrus o ţară şi oamenii săi, acum ei îţi datorează in plus si bani. Dracu sa ma ia, as dori sa ma numesc Jeffrey Franks …
    Mai mult: Noi, americanii am ajuns atat de departe cu aceasta idee fara ca nimeni în lume sa ne acuze cu ceva, in legatura cu acest lucru … Ei bine, poate francezii, dar noua nu ne pasă de ei, sa-i ia Dracu pe francezi… …
    Acum pasul doi:
    Adevarata afacere – ROMÂNIA pazea ca venim …
    Începutul:
    Avem o singură bucată Ossama bin Laden, un tip arab, care a lucrat pentru noi în Afganistan. Putem sa-l folosim? Da, el va fi tapul ispasitor pentru 9/11th pe care noi, americanii, l-am organizat, în scopul de a distrage atenţia de la ceea ce era pe cale să devină – CEA MAI MARE ÎNSELATORIE DIN ISTORIA OMENIRII …
    Am organizat diversiunea 9/11th, în scopul de a câştiga simpatie in lumea largă, simpatie care ne va permite noua americanilor să începem încă două războaie, unul în Irak pentru benzină cat şi un altul în Afganistan pentru resursele lor naturale. Am avut aproape 3000 de civili printre victime, nu am avut??? Aşa că acum se presupune că suntem o victimă, nu suntem??? Aici, trebuie să recunoaştem, suntem buni. Noi am ucis nu numai două păsări cu o piatră, ci trei … Da, am făcut acest lucru… În primul rând am dat afară un tip irakian Saddam Hussein, astfel încât să putem lua în mod legal benzina irakienilor.
    Ei bine, benzina este mult prea importanta pentru a fi lăsata în mâinile arabe …
    În al doilea rând, am avut acces la resursele naturale ale Afganistanului.
    În al treilea rând, am distras atenţia întregii lumi, în scopul de a crea şi de a pune in aplicare A DOUA MARE DEPRESIUNE, care la rândul ei – Va distrage atenţia lumii întregi de la obiectivul nostru principal: ROMÂNIA …
    Simplu, nu? Sunteti tot cu mine, ma urmariti?
    Ati înţeles, Cea de-a doua Mare Depresiune din istoria omenirii VA PERMITE SUA, americanilor să intervina direct în afacerile interne DIN ROMÂNIA, prin intermediul corupţiei … În acest fel prin mituirea inaltilor funcţionari romani vom ajunge la radacina obiectivului nostru:
    Vânzarea şi distrugerea industriei românesti, intreaga, agricultură şi eliminarea populaţiei române … Pentru a realiza acest lucru am avut nevoie sa identificam principala vulnerabilitate a românilor: PROPRIETATEA … În această ţară fost comunistă, nimeni nu detinea aceste companii mari şi al dracului de bogate care apartineau de fapt statului … Noi, americanii am identificat acest lucru şi datorită corupţiei bine dezvoltate din România, prin FMI am împins pe români să-şi vândă averea lor proprie şi ţara …
    Ei bine, Uniunea Europeană nici macar nu a vazut de unde o lovim … fiind prea ocupata cu ratingul Standard & Poor’s , firma care ne apartine dealtfel … În acest fel noi, americanii, am inselat o intreaga planeta şi sperăm că vom scăpa fara sa fim pedepsiti, ca si pana acum …
    Ei bine, ne-am gândit în acest fel până cand acest nenorocit de roman Marian Nicolae, a înţeles tot jocul.
    In prezent, România sângereaza români, ceea ce înseamnă ca România are acum doar 19 de milioane de oameni ramasi, de cand ne-am inceput noi treaba. În prealabil au fost 23 milioane de români în România, deci cred ca am facut o treaba al naibii de buna, nu-i asa???
    Unii vor numi acest lucru GENOCID.
    Noi, americanii îl numim pur şi simplu Terra-formare pentru noii colonişti evrei.
    Despre autor:
    Marian Nicolae
    – Este aceasta o poveste bomba?
    – Da, este.
    – Este totul adevarat?
    – Da, este.
    – Nu vă e frică ca veti fi ucis?
    – Ei bine, permiteţi-mi să pun lucrurile în felul acesta:
    Eu sunt deja un om mort … vorbind, pardon, scriind….. Chiar acum, atât CIA-ul cat şi Mossad-ul concep scenarii despre cum să mă omoare intr-un fel cat mai natural posibil … poate un accident va rezolva problema …

    Le doresc să meargă la dracu’ impreuna. Sunt in aşteptarea lor şi voi muri împreună cu cei ce au fost trimisi să mă omoare. Dacă voi cadea, voi lua cât mai multi cu mine posibil. Imi voi vinde pielea cat mai scump posibil.
    – Este acest lucru adevărat?
    – Da, este.
    De Marian Nicolae, încă în viaţă acum de 3 februarie 2012.

  7. Sper ca exista o explicatie logica pentru faptul ca ati acoperit autorul original cu “demite-l.ro”. Fotografia e preluata de aici: http://tara-noastra-de-kko.blogspot.ro/2012/06/installation-error-message.html

  8. LOL!REMOVE BASESCU?
    LOL,MAI STERGEL-L DA-L DRACU’!


Iti "base" mintea? Baga!