Skip navigation


lehman25

Sa lasam justitia sa functioneze sau am incredere in justitie,asta auzim de obicei din gura celor care la cateva ore dupa ce rostesc aceste imbecilitati,scapa in beci.Noi pulimea ne uitam si constatam ca e doar o bataie de joc,cum sa crezi in justitie,cand bica e la beci,cocos la fel,alti asociati tot pe acolo,iar pe borfeta o vedem seara prin centrul vechi!Unii sustin ca americanii papusaresc aceste retineri,altii sustin ca a venit randul acestor dosare,cand in fapt,se platesc niste polite si se canibalizeaza.In rest ponta e fugit,CCR pupa bucile sasului,se pregatesc noi taxe si culmea culmilor,taman ponta e posibil ca la anul sa mai scada pensile,se pare ca situatia financiara este varza.Garantat ramane circul si traiul prost,restul sunt vorbe! 

9 Comments

 1. Reblogged this on tesoruccio49.

 2. Nasol !

 3. Nu fi asa de pesimist, las’ ca vine NEAMTUL cel harazit de Gott ( Gott mit uns ) si le rezolva din gitu’ mainii pe toate !!!

  • Afisezi un nationalism de proasta factura,dar daca vrei sa punem problema asa,iti amintesc ca din 1863 pana 1944 cand ati tradat,ati fost numai sub conducere germana si multumita acestora ati iesit din epoca medievala. Ce a urmat, mai concret, republica, v-a aruncat in 1862,e adevarat ati pastrat conexiunea la net!
   Pentru mine lucrurile sunt clare,ati votat ponta nerealizand ca acesta este un basist imputit,nu inteleg de ce nu ati plecat cu el in concediu!

   • Ai ramas la fel de plin de ura ca si oligofrenii de pe Facebook, e clar ca si in rol de castigatori tot nu va simtiti bine… deci o sa fie liniste si pace numai cu partidul unic la conducere, care daca era PSD era rau, dar daca o sa fie PDL… pardon PNL 😀 o sa fie minunat, e cu totul altceva, nu-i asa ? …. desteptule :)) te-a gasit istoria, de cult ce esti :))

    • Nea gica – Esti un proletar ratat,actualmente asistat si trebuie sa intelegi ca vremea ta a trecut.
     Ura mea vizeaza imbecilii si implicit persoana ta.

      • Gigi
      • Posted November 22, 2014 at 16:58
      • Permalink

      nea Lehmane, esti intr-o mare eroare, dar oricum asta e ceea ce te caracterizeaza de mult timp. Cat priveste ura, e nefiresc la un om de dreapta cum esti tu, stabil, de succes, cu incredere in viitor si in sine… eu intelesesem ca ura e doar la comunisti in ograda, nu ? Cel putin asa spune propaganda.
      Totusi, sa stii ca tu esti mai proletar si mai asistat (cat de curand) decat mine, la varsta ta de 50 de ani, pana la care eu mai am cale lunga de strabatut. Vezi, de-aia nu mai are sanse natia asta, ca e alcatuita in majoritate din derutati ca tine, ca sa nu le spun nauci. Si mai schimba si tu termenul “imbecil”, ca numai pe asta il folosesti si ai inceput sa fii asociat cu el 🙂

      • sfarma-piatra
      • Posted November 22, 2014 at 23:58
      • Permalink

      Coane LEH, mai lasa cocosismul si aroganta asta regionalista ca nu sinteti nici mai buni dar nici mai rai decit restul populatiei !!! Si mai e ceva, in 1888 Caragiale putea sa-si bata joc la Bucuresti prin piesa ,,O scrisoare pierduta” de cei care guvernau, pe cind in Ardealul OCUPAT de imperialii austro-ungari astfel de indrazneli erau reprimate cu brutalitate !!!

   • LEH, ma refer la el numindu-l ,,NEAMTUL” nu in sens nationalist (cum gresit crezi), ci in sensul ca-i umflat propagandistic cam asa : ,,Dom’le, asta e neamt nu bosiman d-asta inapoiat de roman !!! Nemtii nu fura, nu injura, nu inseala, nu mint, ei sint un fel de supraoameni fara slabiciuni omenesti” !!! Stai sa vezi peste 1 an, nu mai mult, cit de ROMAN e Werner !
    Sa vezi cind o sa-si formeze guvern personal, cum o sa faca aranjamente pe coltu’ mesei sau o sa-si numeasca noile slugi care i se inghesuie acum cu limba scoasa la curu’ !!!
    Tot zice ,, Noul PNL” !!! Care mama dracului ,,nou” ?! In jurul lui stau, parca e pazit, Blaga, Vass, Predoiu, Flutur, Preda si altii mai la fereala ca Blejnar, Duta, etc !!! Si las-o moarta cu 1863 si 1944, ca nu mai tine vrajeala asta !!!
    Si ce s-a tradat in 1944 ??? Pe Hitler ??? Ce vroiai ??? Sa transforme siberienii Romania intr-un desert ??? Sa devenim simpla republica sovietica si poporul asta sa aibe soarta cecenilor sau tatarilor din Crimeea ??? Si eu am avut o perioada cind am considerat 23 August 1944 o tradare, dar citind documente oficiale de arhiva, vorbind cu veterani care au trait ziua aia si ascultind sute si sute de marturii, mi-am schimbat parerea !!! Pur si simplu trebuia facut ceva !!! Romania nu mai putea !!! Cine stia atunci in acel August ’44 ca Romania deja fusese jucata la poker ??? NIMENI !!!
    Dupa stereotipiile pe care le insiri si sentimentul de superioritate pe care il ai fata de noi ,,astia din Sud”, trebuie sa-ti reamintesc ca in Ardealul unde traiesti tu sau in Banat, in vremea aia pe care o idealizezi, functionau ,,Legile lui Werboczi” ! Stii ce spuneau ele ? Ca romanii NU au voie sa poarte palarie !!! Ca romanii NU au voie sa-si ridice biserici din caramida, numai din lemn !!! Ca NU au voie sa se imbrace in alte culori decit NEGRU !!! Ca NU au voie sa vorbeasca in romana !!! Si ca nu pot fi considerati o natiune, ci niste TOLERATI !!!
    Daca era asa de civilizat imperiul dualist austro-ungar, de ce i-au bagat in puscarie pe Vasile Lucaciu si Miscarea Memorandista de la sfirsitul sec XIX ???


Iti "base" mintea? Baga!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: